Toe aan een nieuwe uitdaging? Wij gaan graag op zoek naar jouw droombaan!

Dagelijks komen er nieuwe vacatures bij en wellicht zit jouw droombaan daar wel tussen. Ook als dit niet het geval is, komen we graag in contact met jou. Wij kunnen voor jou op zoek gaan naar die ene baan die perfect aansluit op jouw wensen en ambities. In welke fase van je carrière je je ook bevindt, jij bent de regisseur van jouw leven. Jij bepaalt jouw volgende stap en wij denken graag met je mee.

De eerste stap in dit proces is persoonlijk kennismaken. Hier nemen we graag uitgebreid de tijd voor. Wij vinden het van essentieel belang om een goed beeld te krijgen van jouw achtergrond, wie je bent en waar je naar op zoek bent. Hierdoor kunnen we de perfecte match maken tussen jou en één van onze opdrachtgevers. Wanneer we deze ideale match gevonden hebben, nemen we de vacature uitgebreid met je door. Wanneer je op gesprek gaat bij onze opdrachtgever, kun je wederom op onze intensieve begeleiding rekenen. Ook ondersteunen we je om je optimaal te kunnen voorbereiden en voorzien je van alle benodigde en relevante informatie.

Optimus Force richt zich specifiek op arbeidsbemiddeling binnen de financiële sector. Onze ruime ervaring in deze branche zorgt ervoor dat wij de expert zijn en jou optimaal kunnen adviseren.   Wij zijn sparringpartners in de breedste “zin des woord”. Onze kennis, passie en ons netwerk gecombineerd met onze creatieve werkwijze en manier van denken. Dat willen wij graag samen met jou inzetten om aan jouw carrière een nieuwe en juiste impuls te geven.

Jouw sollicitatie wordt als vanzelfsprekend vertrouwelijk door ons behandeld. Na toestemming van jou, gaan wij pas over tot het introduceren van jouw kandidatuur bij onze opdrachtgevers. Kenmerkend voor onze werkwijze is onze zorgvuldigheid en transparantie. Gedurende het gehele proces zijn wij er voor jou. We begeleiden je graag en zullen je altijd voorzien van opbouwende en oprechte feedback.