Ga jij net als wij geen uitdaging uit de weg? Wil jij het maximale uit jezelf halen? En hou je van afwisseling?

Dan is detachering wellicht iets voor jou!

Wanneer je kiest voor detachering dan kies je voor interessante tijdelijke opdrachten bij verschillende organisaties. Dit betekent echter niet dat je bij elke nieuwe opdracht dient te wisselen van werkgever. De mogelijkheid bestaat om bij ons, voor langere tijd, in dienst te komen. Hierdoor kun je voor langere tijd actief aan de slag gaan met jouw ontwikkeling en telkens nieuwe uitdagende opdrachten uitvoeren bij onze opdrachtgevers. Uiteraard kun je via ons ook kiezen voor een specifiek project middels een contract voor de duur van het project. Hierdoor kun je daarna zelf bepalen of je bij je volgende project wederom via ons aan de slag wilt gaan.

Door onze gepassioneerde en vindingrijke aanpak hebben we een groot netwerk opgebouwd binnen de financiële sector. Met een ruim aanbod aan opdrachten en onze landelijke dekking is er vrijwel altijd een uitdaging die aansluit bij jouw ambities.

Onze open en eerlijke werkwijze maakt ons onderscheidend. Wij nemen graag de tijd om jou beter te leren kennen. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in wat jou bezighoudt en wat jouw drijfveren & ambities zijn. Wij ondersteunen je door jouw persoonlijke wensen goed te laten aansluiten op toekomstige projecten. Hierdoor kun jij het maximale uit jezelf halen en zorgen we samen voor tevreden opdrachtgevers. Bij ons kun je rekenen op persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw behoefte en aansluitend op de fase waarin jouw carrière zich bevindt.

Inmiddels hebben wij ruim 11 jaar ervaring opgedaan als arbeidsbemiddelaar binnen de financiële sector. Door deze ervaring weten we haarfijn wat noodzakelijk is om als professional het maximale uit jezelf te kunnen halen. Of je nu een starter op de arbeidsmarkt bent of een spreekwoordelijke “ouwe rot in het vak”, voel je vooral welkom voor ons advies middels een goed gesprek. In dit gesprek kunnen we samen alle mogelijkheden onderzoeken.

Jouw ambities en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons voorop. Hierover gaan we graag met je in gesprek. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid jouw wensen en ambities verder vorm te geven door het volgen van vakgerichte opleidingen & trainingen te volgen.

Benieuwd wat Optimus Force jou te bieden heeft?