Optimus Force – Beste Kracht

Optimus Force is uw specialist binnen de arbeidsbemiddeling, gericht op de invulling van zowel tijdelijke als vaste vacatures binnen de Financiële sector.

Ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van kandidaten en opdrachtgevers kan zich meten aan het aanbod van de grotere spelers binnen de arbeidsbemiddeling. Deze bijzondere conclusie maakt ons trots.

Karin van Haarlem, oprichtster en eigenaresse van Optimus Force, heeft de voorgaande jaren actief en succesvol haar talenten ontwikkeld binnen de Arbeidsbemiddeling. Ze is haar carrière gestart als Consulent bij een uitzendbureau. Aansluitend is zij binnen de detacheringsbranche werkzaam geweest als onder andere Recruiter, Fieldmanager, Accountmanager, Operationeel manager en Business Unit Manager Banking. Door deze ruime opgedane kennis en ervaring in de praktijk heeft zij een krachtige en slagvaardige eigen visie ontwikkeld. Hierin staat centraal dat Optimus Force niet de grootste wenst te zijn. Wij willen de beste zijn! Kwaliteit staat in al onze bedrijfsprocessen met stip op één; kwaliteit gaat voor kwantiteit.

Onze kernwaarden staan voor wie wij zijn en wat we doen. Dit stralen we uit in onze dagelijkse activiteiten.

Passie: Wij werken vanuit bezieling, 100% volledige en intense inzet gecombineerd met veel plezier.  Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, staan bekend om onze slagvaardige daadkracht en oprechte toewijding richting onze zeer gewaardeerde opdrachtgevers en kandidaten.

Puurheid: Kenmerkend voor Optimus Force is onze oprechte betrokkenheid en intrinsieke interesse. Wij behandelen iedereen met respect, zijn altijd loyaal richting opdrachtgever en kandidaten. Wij zijn authentiek dus “gewoon” heel erg onszelf, waardoor we toegankelijk zijn voor iedereen.

Eerlijk: Het in samenspraak managen van verwachtingen, het maken van duidelijke afspraken en een helder en transparant voorstel, dat is wat U van ons kan verwachten. Dit alles gebaseerd op gelijkwaardigheid. Onze basis is een gelijkwaardig samenspel tussen kandidaten, opdrachtgevers en wij als bemiddelaar.

Zorgvuldigheid: Wij zijn de betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Wij komen altijd onze gemaakte afspraken na, gaan vertrouwelijk om met alle informatie die ons toekomt en voeren onze selecties, met 100% zorgvuldigheid, uit. Integriteit staat bij ons voorop.

Vindingrijkheid: Wij wandelen juist graag buiten de geijkte paden. Deze werkwijze gecombineerd met vindingrijkheid maakt ons onderscheidend, uniek en verfrissend. Wij zijn veerkrachtig en kiezen bewust voor diverse creatieve samenwerkingen, dit alles om U als opdrachtgever en kandidaat optimaal en succesvol te bedienen.