Wat zijn jouw talenten en ambities?

Wij geloven dat iedereen het beste functioneert bij het optimaal benutten van zijn of haar talenten. Om deze talenten te ontdekken, investeren wij in persoonlijk contact en zijn wij zeer betrokken bij jouw ontwikkeling. We gaan graag het gesprek met je aan om jouw talenten en ambities in kaart te brengen.

In dit gesprek zullen we uiteraard ingaan op jouw reeds opgedane opleiding en ervaring. Wij willen vooral inzoomen op jouw specifieke voorkeuren. Welk type organisatie past bij jou? Wat zijn jouw idee├źn over doorgroei mogelijkheden? Wat zijn voor jou belangrijke factoren in je ideale werkomgeving? Aansluitend zullen we functies met bijbehorende harde functie eisen met je doornemen. Dit alles doen we om jou te ondersteunen zodat jij jouw talenten optimaal kan gaan ontwikkelen, inzetten en benutten.

Onze passie is het begeleiden en bemiddelen van professionals naar zowel tijdelijke functies als vaste banen. Ben je op zoek naar afwisseling van opdrachten, diversiteit in functies en/of het uitbreiden van je netwerk? Of zoek je juist een baan voor langere tijd en hecht je veel waarde aan zekerheid? Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, wij kijken graag samen met jou naar mogelijkheden.

Actief op zoek naar een nieuwe baan? Of interesse in een ori├źnterend gesprek om vrijblijvend van gedachten te wisselen? Bij Optimus Force is dit alles mogelijk. Je kunt je CV en/of contactgegevens mailen naar: solliciteren@optimusforce.nl. Of pak je telefoon en bel Karin op 06-42230474.