Optimus Force – Uw beste kracht

Uw wervingsvraagstuk is onze uitdaging. Of u nu op zoek bent naar startend talent, de specialist of generalist, een manager of directeur. Wij zorgen voor de perfecte match, voor zowel tijdelijke als vaste invulling van uw vraagstukken. Uiteraard werken wij altijd op basis van “No Cure, No Pay”. Onze dienstverlenging is gericht op de bemiddeling van professionals binnen de financiële sector. Wij werken op dit moment o.a. voor banken, verzekeraars, pensioenfondsen, assurantiemakelaars- en tussenpersonen en overige financiële instellingen.

U kiest voor Optimus Force omdat:

  1. Wij de specialist voor arbeidsbemiddeling binnen de financiële sector zijn;
  2. Wij eerlijk en transparant werken. Afspraak = afspraak bij ons, altijd;
  3. Wij oprecht zijn en ons werk met passie doen;
  4. Wij een fantastisch gevarieerd netwerk van talentvolle professionals hebben opgebouwd. Hiermee bieden wij ondersteuning bij uw capaciteitsuitdagingen;
  5. Wij vooraf altijd in samenspraak de verwachtingen managen en duidelijke afspraken maken;
  6. Bij ons kwaliteit altijd voor kwantiteit staat;
  7. Wij werken op basis van “No Cure, No Pay”.

Werving & Selectie

Voor vaste invulling van uw vacatures bent U bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de Werving & Selectie van professionals binnen de financiële sector. Wij zijn uw sparringpartner bij ieder wervingsvraagstuk en stellen onze expertise graag beschikbaar om uw ideale nieuwe collega te vinden.

Detachering

Gaat uw voorkeur uit naar werken met een flexibele schil? Zoekt U tijdelijk uitbreiding in uw personele capaciteit of voor een specifiek project? Voor zowel korte als langdurige inzet bent U bij ons aan het juiste adres! Wij introduceren op korte termijn de gewenste kandidaat bij U.

Onze “deta-vast constructie” behoort tevens tot de mogelijkheden. Bij deze variant is er geen sprake van standaardtermijnen om tot overname over te kunnen gaan. Wij kiezen ervoor om hier samen over in gesprek te gaan met vervolgens een passend aanbod.

Bent U benieuwd naar wat Optimus Force voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op met Karin van Haarlem via telefoonnummer 06-42230474 of mail: karin@optimusforce.nl.