Vacatures

44 vacatures

Junior Hypotheekadviseur

AMSTERDAM - 32-40 uur per week Heb jij de ambitie je te ontwikkelen tot hypotheekadviseur voor expats en wil je dit doen middels een gedegen inwerktraject? Ben je commercieel, ambitieus, leergierig en resultaatgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker Binnendienst Hypotheken

AMSTERDAM - 32-40 uur per week Heb jij affiniteit met hypotheken en is binnendienstwerk echt 'jou ding'? Neem je graag verantwoordelijkheid, communiceer je makkelijk en blink je uit in het bewaren van overzicht? Lees dan snel verder!

Binnendienst Adviseur Bedrijfsrisico’s

HAARLEM - 32-40 uur per week Heb je ruime ervaring binnen de zakelijke (verzekerings) markt en ben je de bindende factor tussen relaties, adviseurs en maatschappijen? Wil je werken binnen een sterk groeiende, professionele onderneming gericht op bedrijfsmatige relaties? Aarzel niet en reageer direct!

Desk Accountmanager Particuliere Verzekeringen

NIJMEGEN - 32-40 uur per week Fungeer jij graag als dé regisseur in het klantproces? Ben jij iemand die zelfstandig en proactief bovenstaande verantwoordelijkheden op pakt? Reageer dan op deze vacature!

Administratief Medewerker Verzekeren

DUIVEN - 32-40 uur per week (vanaf 24 uur bespreekbaar)

Ben je communicatief vaardig, collegiaal en zelfstandig werkend? Heb je reeds een stevige basis gelegd op het gebied van zowel particuliere- als zakelijke (schade) verzekeringen en wil je werken binnen een klein, professioneel team met veel...

Commercieel Adviseur Binnendienst Particulier

DEN HAAG - Vanaf 3 dagen per week Heb jij minimaal 1 jaar ervaring op het gebied van (particuliere schade-) verzekeringen en woon je in - of in de buurt van - Den Haag? Ben je op zoek naar een vooraanstaande en ambitieuze werkgever die jou...

Adviseur Binnendienst Particulieren

WIJDEWORMER - Vanaf 24 uur per week Ben je in het bezit van Wft Schade Particulieren, aangevuld met andere relevante vakdiploma's, of de bereidheid deze te halen? Blink je uit in het voeren van onderhoudsgesprekken met je particuliere klanten, zoek je verdieping en verantwoordelijkheid en werk...

Commercieel Medewerker

RIJSWIJK - zowel parttime als fulltime mogelijk Ben jij in het bezit van Wft Basis en Schade Particulieren (of ben je bereid deze op korte termijn te halen) en beheers je naast Nederlands ook de Engelse taal? Sta je open voor een allround binnendienst functie waarin geen...

Hypotheekadviseur

DEN HAAG - fulltime invulling Ben jij een ervaren, zelfstandige hypotheekadviseur die open staat voor een nieuwe uitdaging? Wil jij werken binnen 1 van de grotere, onafhankelijk advies- en bemiddelingskantoren in Den Haag en omgeving? Lees dan snel verder.  

Adviseur Zakelijke Schade- en Inkomensverzekeringen

EPE - 32-40 uur per week Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Bezit je bewezen HBO-werk- en denkniveau en heb je ervaring in een soortgelijke functie? En bezit je de diploma's Wft Basis, Schadeverzekeringen Zakelijk (incl. particulier) en Inkomen? Reageer dan direct!

Copyright 2017 Optimusforce-Ontwikkeld door Best4u Group B.V.