Vacatures

38 vacatures

Relatiebeheerder Financieel Advies

HARDERWIJK - 32-40 uur per week

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en heb jij de kwaliteiten in huis om invulling te geven aan deze functie? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren.

Desk Accountmanager Particuliere Verzekeringen

NIJMEGEN - 32-40 uur per week Fungeer jij graag als dé regisseur in het klantproces? Ben jij iemand die zelfstandig en proactief bovenstaande verantwoordelijkheden op pakt? Reageer dan op deze vacature!

Adviseur Particuliere Schadeverzekeringen

ENSCHEDE - parttime of fulltime Ben jij in het bezit van Wft Schade Particulieren, heb je reeds (enige) ervaring met particuliere schadeverzekeringen en zoek je een nieuwe uitdaging waarin je je eigen portefeuille kunt uitbreiden en beheren? Laat het ons direct weten.

Medewerker Crediteurenadministratie

FLEXIBELE WERKLOCATIE  (Oost-Nederland) - Fulltime  Heb jij kennis van het crediteurenproces en wil je meedenken/ werken in het automatiseringsproces waar deze opdrachtgever mee bezig is? Solliciteer dan direct.

Schadebehandelaar

FLEXIBELE WERKLOCATIE  (Enschede/ Hengelo/ Albergen) - 32-40 uur per week

Ben jij die schadebehandelaar met een frisse blik? En heb je brede kennis op het gebied van schadeverzekeringen. Reageer dan op onze vacature!

Medewerker Marketing Communicatie

FLEXIBELE WERKLOCATIE - parttime of fulltime Ben jij een enthousiaste en creatieve medewerker marketing en communicatie en wil jij dit prachtige bedrijf helpen groeien? Lees dan snel verder.

Functioneel Applicatiebeheerder (ANVA/AWI)

Flexibele standplaats - 32-40 uur per week Heb jij aantoonbare ervaring met functioneel beheer in ANVA en/of AWI en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees snel verder...

Acceptant Zakelijk Multibranche

Flexibele Standplaats/ werken vanuit huis - 32 tot 40 uur per week Heb jij ervaring met het beoordelen en inschatten van zakelijke risico’s? Ben jij een allround volmacht acceptant en in het bezit van de benodigde vakdiploma’s? Wil je werken binnen een prachtig bedrijf welke staat...

Junior Adviseur Verzekeringen MKB

RIJSWIJK - 32-40 uur per week

Help je graag ondernemers verder? Word je enthousiast van het in kaart brengen van risico’s en het voorzien van totaal adviezen? Zijn de zakelijke verzekeringen jouw passie en lijkt het je leuk om samen te werken met onze...

Administratief Medewerker

ENSCHEDE - 16-24 uur per week Administratieve topper gezocht! Heb jij ervaring met debiteuren/ crediteuren en (bij voorkeur) het doorvoeren van prolongaties? Woon je in, of in de buurt van, Enschede en zoek je een parttime baan? Dit is je kans!

Copyright 2017 Optimusforce-Ontwikkeld door Best4u Group B.V.