De financiële sector blijft in beweging. Reorganisaties, digitalisering en veranderende wet- en regelgeving zijn onderwerpen waar vrijwel alle financiële instellingen mee te maken hebben. Het maken van een efficiencyslag  met een nóg sterkere focus op de klant staat hierin centraal. De vraag naar ambitieuze en gecertificeerde specialisten blijft toenemen. Optimus Force beschikt over een brede selectie van vakbekwame senior en junior WFT gecertificeerden om in te zetten bij haar opdrachtgevers. Ons netwerk van gedreven professionals staat klaar om resultaatgericht en vol overgave aan deze brede selectie van uitdagende opdrachten aan de slag te gaan.

Door onze ruime opgedane kennis, ervaring en gedrevenheid zijn wij in staat om hier op in te spelen en altijd met een passend voorstel te komen wanneer het gaat om personele vraagstukken. Wij werken inmiddels voor banken, verzekeraars, pensioenfondsen, assurantiemakelaars- en tussenpersonen en andere diverse financiële instellingen.

Of het nou gaat om de personele invulling van uw projecten, tijdelijke en vaste vervanging van medewerkers en/ of vernieuwings- en verandertrajecten binnen uw organisatie, bij Optimus Force vindt U de oplossing voor uw vraagstuk.

Wij zien starters binnen de arbeidsmarkt als een enorm groei potentieel. Wij zijn immers zelf ook ooit als starter begonnen. Wij begeleiden ambitieuze en enthousiaste starters richting/ gedurende traineeships en stomen ze op deze wijze klaar om uiteindelijk als allround professional aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers. Wij geven ze de mogelijkheid om werkervaring op te doen bij grote financiële dienstverleners (uiteraard) gecombineerd met het behalen van alle noodzakelijke en gewenste certificeringen.

Heeft U behoefte aan een inhoudelijke sparringpartner die constructief met u vooruit kan denken?  Ook dan bent U bij Optimus Force aan het juiste adres. Wij hebben een goed en volledig beeld van de huidige en alsmaar veranderende arbeidsmarkt en beschikken over sterke inhoudelijke en up-2-date kennis. Door onze passie, vindingrijkheid en ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van professionals voldoen wij snel en efficiënt aan de behoefte van onze gewaardeerde opdrachtgevers.