(Ingevuld) Schadecoach Particulier

WIJDEWORMER – Vanaf 24 uur per week

Ben jij momenteel werkzaam als (junior) schadebehandelaar bij een verzekeraar en wil je je graag verder ontwikkelen? Of ben je momenteel werkzaam binnen de particuliere schadeverzekeringen en wil je graag de stap naar schadebehandeling maken? Lees dan snel verder!

Type vacatureVaste Invulling
RegioWijdewormer
Startdatum02/01/2023
Uren (per week)24 -

Informatie

Poel Financiële Diensten een onafhankelijk advieskantoor in financiële dienstverlening. Wij zijn specialist in risicomanagement, verzekeringen, hypotheken en financieel advies.

Je kiest voor een professionele organisatie waarbij persoonlijke aandacht, individueel advies en zekerheid voorop staan. Wij kennen vrijwel al onze klanten persoonlijk. Het is iets dat bijdraagt aan structureel beter advies.

We hebben een duidelijke keuze gemaakt voor compleet financieel advies. Alle disciplines binnen de financiële dienstverlening zijn bij ons vertegenwoordigd. Het is onze ambitie om iedere klant inzicht te geven in zijn of haar financiële situatie, want pas als je dat hebt, kun je verstandige keuzes maken. Voor nu en in de toekomst.

De diversiteit aan diensten zie je terug in de samenstelling van ons team. Met een team van 17 collega’s in de leeftijd van 20 tot 60 staan we dagelijks klaar voor onze klanten. En niet alleen voor klanten ook voor elkaar, samen een stapje extra als dat nodig is, maar ook voor het oplossen van problemen, delen van kennis en ervaringen.

Als werkgevers zijn wij onderdeel van dit team. De lijnen zijn kort en we zitten met z’n allen aan tafel voor het uitwerken van ideeën en het maken van beslissingen op het gebied van processen en software. Op deze manier kunnen we problemen snel oplossen en direct aan de slag met mooie plannen.

We zorgen voor een veilige werkomgeving, met voldoende uitdaging, waarin professionaliteit en gezelligheid hand in hand gaan. De balans tussen werk en privé ligt voor iedere medewerker anders. Hierin zijn we flexibel en denken graag mee. We bieden de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

We zoeken versterking voor ons Team Schade!

Als schadecoach ben je het eerste aanspreekpunt voor onze relaties en begeleid je het gehele traject in de afhandeling van de schade. Ons doel is om onze relaties zo snel en adequaat mogelijk te helpen. Om schades te beoordelen is objectiviteit essentieel, maar dit combineer je met begrip voor de vervelend situatie waarin de klant is beland. Je bewaart als professional de balans tussen empathisch vermogen, geduld en besluitvaardigheid. Nadat je de polisvoorwaarden hebt gecheckt wikkel je als het even kan het hele traject van melding tot schade-uitkering  af.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Het verzorgen van het gehele traject in de afhandeling van schades met de verzekeringsmaatschappij en/of het verhalen van schades
  • Het te woord staan en beantwoorden van vragen van klanten
  • Contact onderhouden met verzekeraars, taxateurs en andere betrokken partijen
  • Zorgvuldige opbouw van het schadedossier
  • Bewaken van de doorlooptijd

Functie-eisen

Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat die voldoet aan onderstaande eisen:

  • Je bent in het bezit van de diploma’s WFT Basis en Schade Particulier.
  • Je werkt graag in een team en hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je kunt nauwkeurig en efficiënt werken en bent proactief

Wat bieden we

  • Een uitdagende functie op basis van marktconform salaris
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling
  • Ruimte voor verdere ontwikkeling
  • Het volgen van vakopleidingen wordt gestimuleerd