(Ingevuld) Accountmanager Volmacht

HEINENOORD – 32-40 uur per week

Ben jij een ervaren en resultaatgerichte accountmanager volmacht en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Hecht jij veel waarde aan vrijheid in je functie en ben je commercieel gedreven en servicegericht? Reageer direct op deze vacature!

Type vacatureVaste invulling
RegioHeinenoord
Startdatum01/09/2020
Uren (per week)32 - 40
Salaris€ 60000 • € 70000

Informatie

Onze opdrachtgever is in zijn 25 jarige bestaan uitgegroeid tot een van de toonaangevende volmachtbedrijven in Nederland. Met ruim 20 volmachten bieden zij tussenpersonen, naast de standaardproducten, een pallet aan maatwerkproducten en specifieke oplossingen voor een aantal nichemarkten.

Deze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een grotere holding. Een groep bedrijven die inmiddels is uitgegroeid tot de top 5 onafhankelijke intermediairbedrijven in Nederland. Met deze groep bedrijven bieden zij alle vormen van financiële dienstverlening voor particulieren en bedrijven. Zij maken het verschil door een breed assortiment te koppelen aan goede dienstverlening. Kwaliteit, snelheid en prima digitale ondersteuning zit in het DNA.

Het volmachtbedrijf heeft de ambitie om door te groeien naar een volume van meer dan 100 miljoen premie. Om die ambitie waar te maken zoeken we ter uitbreiding een Accountmanager Volmacht.

Wie zoeken we?

We houden van aanpakkers en mensen met een no nonsens mentaliteit. Heb jij zin om voor een ondernemende club te werken en samen met het team rendabele groei te realiseren? Heb je ook oog voor de kwaliteit richting onze aangesloten tussenpersonen en de ruim 20 maatschappijen die ons een volmacht hebben verstrekt? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou?

Waar ga jij voor zorgen?

De accountmanager houdt zich bezig met het zelfstandig opbouwen, onderhouden en uitbouwen van de relatie met toegewezen assurantietussenpersonen, het behalen van gestelde omzetdoelstellingen en het up-to-date houden van klantgegevens. Tevens is de Accountmanager verantwoordelijk voor sturing op het overvoeren van maatschappijen in de portefeuille van de tussenpersonen naar de volmachten van Heinenoord. Het opstellen van accountplannen en uitvoering van de plannen en het bewaken van de voortgang vallen tevens onder jouw verantwoordelijkheid. Op eigen initiatief zet de Accountmanager commerciële acties in gang teneinde de gestelde doelstellingen te behalen.

Functie-eisen

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • In het bezit van minimaal WFT Basis en Schade of hieraan gelijkgestelde diploma’s
  • Ervaring in een vergelijkbare functie, op het gebied van schadeverzekeringen bij een intermediaire verzekeringsmaatschappij of volmacht heeft de voorkeur
  • Affiniteit met assurantietussenpersonen en de intermediaire markt
  • Stevige gesprekspartner
  • Commercieel gedreven en servicegericht
  • Je bent zelfstartend en een echte teamspeler.

Wat bieden we

Onze opdrachtgever biedt de kans om je ondernemende en commerciële ambities verder vorm te geven. Een verbindende positie met een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid. Een gemotiveerd en vakinhoudelijk deskundig team ter ondersteuning met uitstekende marktcontacten. Een ambitieus en snelgroeiend bedrijf met specialismen in huis om je te ondersteunen. Prima arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak.

Herken jij de ambitie en wil je onderdeel uitmaken van een van de winnaars in de volmacht markt. Neem dan zo snel mogelijk contact op.